МакедонскиСрпскиEnglish
 

 

   

Печати PDF

 

Машини за процесирање на банкноти - К4

Laurel K4

Машина за сортирање и процесирање на банкноти со брзина од 900 банкноти во минута. Поседува варијабилни функции со можност за обработка на банкнотите по деноминација, квалитет, изданија, ориентација, АТМ, по страна, и сето тоа го прави со 6 типа детектори и во ист момент може да брои до 4 различни валути.
Видео Neopost DS-1200 Видео презентација

 

Машини за процесирање на банкноти - К8

Laurel K8

Машина за сортирање и процесирање на банкноти со брзина од 900 банкноти во минута. Поседува варијабилни функции со можност за обработка на банкнотите по деноминација, квалитет, изданија, ориентација, АТМ, по страна, и сето тоа го прави со 6 типа детектори и во ист момент може да брои до 4 различни валути.

Видео Neopost DS-1200 Видео презентација

Превземете PDF каталог за LAUREL K4K8.Превземете PDF каталог за LAUREL K4K8

 

 

Вие сте на:   ДомаОпремаБанкарска опремаПроцесирање на банкноти