МакедонскиСрпскиEnglish
 

 

   

Печати

 

Детектори за откривање на фалсификати - Doors 1200 + 1020 Детектори за откривање на фалсификати - Doors 1200 + 1020

Doors 1200 + 1020

Универзалниот детектор на фалсификувани банкноти е дизајниран за детална проверка на точноста на банкноти и други хартии од вредност. Врши 11 типови контрола и може да биде надграден со дополнителни уреди, како што е Dors 1020 - камера за зголемување надградена со UV, IR и бела светлина.

 

 

Детектори за откривање на фалсификати - Doors 135

Doors 135

Ултравиолетовиот детектор за фалсификувани банкноти е опремен со моќни горни UV зраци кои обезбедуваат ефективност во работата. Му овозможува на корисникот да ги одреди фалсификуваните банкноти во снопот и да ги провери UV зраците.

 


Детектори за откривање на фалсификати - Doors 1020 Детектори за откривање на фалсификати - Doors 1020

Doors 1020

Kамера за зголемување сo оптички зум надграден со UV, IR и бела светлина.

 

 

 

Вие сте на:   ДомаОпремаБанкарска опремаДетектори на фалсификати