МакедонскиСрпскиEnglish
 

 

   

Печати

 

Машини за врзување - Joinpack ES102

Joinpack ES102

Врзувалката овозможува врзување на банкнотите со пластична лента во снопови, овозможувајќи со тоа уредно подготвување и транспорт на пари, писма, пакети и сл.

Работи врз принципот на полуавтоматска врзувалка која нема големи побарувања за одржување и штеди енергија со постапка на исклучување на моторот.

 

 

Машини за врзување - Joinpack ES103

Joinpack ES103

Врзувалката овозможува врзување на банкнотите со пластична лента во снопови, а исто така може да се користи и за уредно подготвување и транспорт на пари, писма, пакети и сл.

 


Машини за врзување - Doors 500

Doors 500

Врзувалката е дизајнирана за автоматско врзување на снопови банкноти, кои ги обезбедува и документира со накрсно врзување. Врзувањето на банкнотите се врши со специјално  дизајнирана пломба на топлина.

 

 

 

Вие сте на:   ДомаОпремаБанкарска опремаМашини за врзување