МакедонскиСрпскиEnglish
 

 

   

Печати

Шалтерски бројачи

 

Бројачи на банкноти - Union Century Basic Бројачи на банкноти - Union Century Basic

Union Century Basic

Mашина за сите валути, брои до 1.600 банкноти во минута, поседува и опрема за детекција на фалсификати. Има најдобра комбинација на перформанси и цена достапна за нашиот пазар. Вградени детектори за откривање фалсификати: DD , DEN и UV.

Видео Neopost DS-1200 Видео презентација  

 

Бројачи на банкноти - Union Century Value MC Бројачи на банкноти - Union Century Value MC

Union Century Value MC

Mашина за броење на мешани банкноти, со софтвер за македонски денари, надградлива до 5 различни валути.  Брои до 1.600 банкноти во минута, поседува и опрема за детекција на фалсификати. Има најдобра комбинација на перформанси и цена достапна за нашиот пазар.  Вградени детектори: UV, MG,   MT, IR, 3D.

Видео Neopost DS-1200 Видео презентација

Трезорски бројачи

 

Бројачи на банкноти - Union Century Value MC Бројачи на банкноти - Union Century Value MC

Union Century Value MC

Mашина за броење на мешани банкноти, со софтвер за македонски денари, надградлива до 5 различни валути.  Брои до 1.600 банкноти во минута, поседува и опрема за детекција на фалсификати. Има најдобра комбинација на перформанси и цена достапна за нашиот пазар.  Вградени детектори: UV, MG,   MT, IR, 3D.

Видео Neopost DS-1200 Видео презентација

 

Бројачи на банкноти - K4/К8

Laurel  K4/K8

Машина за сортирање и процесирање на банкноти со брзина од 900 банкноти во минута. Поседува варијабилни функции со можност за обработка на банкнотите по деноминација, квалитет, изданија, ориентација, АТМ, по страна, и сето тоа го прави со 6 типа детектори и во ист момент може да брои до 4 различни валути.

 Видео Neopost DS-1200 Видео презентација

 

 Нагоре ↑

Вие сте на:   ДомаОпремаБанкарска опремаБројачи на банкноти