МакедонскиСрпскиEnglish
 

 

   

Печати

 

Поштенска опрема - Neopost IJ-50

Neopost IJ-50
Напреден, автоматски процесирачки поштенски систем кој може да го користи секој. Ги комбинира особините од поштенските машини со висок капацитет со тивко и едноставно оперирање. IJ-50 користи напредна inkjet технологија која произведува прецизен, јасен и чист жиг кој дава позитивна порака за вашиот бизнис. Изберете некој од корисничките промотивни слогани или креирајте и приспособете ваша текстуална порака за неколку секунди.

 

 

Поштенска опрема - Neopost IJ-70

Neopost IJ-70

Поштенско решение со високи перформанси, едноставна употреба и можност за надградување со зголемување на потребите. Комбинира брзина и ефикасност со едноставност да се справи со различни работни задачи, вклучувајќи и големи поштенски пратки за време на врвните бизнис периоди.

 


Поштенска опрема - Neopost DS-1000

Neopost DS-1000

Оваа машина е резервирана за услугите на ковертирање за клиентите. Ова решение ќе помогне да се прошири обемот на работа, како и да се промовира продажбата на напредните DS-1000 системи во земјата. Сопственикот Тони Јаковчевски и целиот тим на Бироформ веќе имаат идеи за можни DS-1000 проекти во земјата. Дрор Алоуш, Neopost Headqarters – Бироформ,  постојаниот партнер на Neopost во Македонија, ја инсталира првата DS-1000 машина во земјата.

 


Поштенска опрема - Neopost DS-1200 Поштенска опрема - Neopost DS-1200 Поштенска опрема - Neopost DS-1200

Neopost DS-1200

Дизајниран да работи со максимална брзина и ефикасност до 12.000 коверт на час, оптимизирајќи го целиот процес, од почеток до крај. Кои и да се вашите бизнис побарувања, DS-1200 може да биде конфигуриран со соодветни модули за нивно прецизно исполнување.

 

Едноставно, можно е надградување или проширување на DS-1200 за да одговори на вашите специфични потреби.Висококапацитетниот фидер на хартија и вертикалниот полнач на коверти овозможуваат оперативната продуктивност да ја одржите највисоко ниво.

Видео Neopost DS-1200 Видео презентација - Neopost DS-1200  


Поштенска опрема - Neopost SI-92

Neopost SI-92

Машина за ковертирање на документи, односно вметнување на точен број документи и флаери во коверт, затворање и лепење на истиот.

 

 

Поштенска опрема - Neopost DS-200

Neopost DS-200

Машина за ковертирање и превиткување на документи со можност за меморирање на нелимитирани работни процеси. Постои можност за автоподесување со што се добива на време, при што се ковертираат 4800 коверти за 1 час.

 

 

 Нагоре ↑

Вие сте на:   ДомаОпремаПоштенска опрема