МакедонскиСрпскиEnglish
 

 

   

Печати PDF

 

Опрема за пренос на пари Опрема за пренос на пари

 

Куфери
За максимална дискреција и сигурност за курирот при пренос на пари или други вредности.Поседува систем со внатрешно појачување, систем за далечинска контрола, рачка со светлосно рефлектирачки сензори, лесен, на изглед сличен со конвенционален куфер.

 

 

 

Дневно-ноќени трезори Дневно-ноќени трезори

Дневно-ноќен трезор
Полуавтоматска уплатна благајна со основна функција заштита на сите видови депозити, која им нуди 24-часовна сигурна услуга на сите депоненти на банката. Со магнетна картичка, PIN CODE и вграден BARCODE читач.

 


CM Time Tresor
Шалтерски трезор кој овозможува сигурна заштита на готовината во текот на дневното работење.                 Преградите т.е. касите се отвараат со помош на кодиран клуч и со шифра.  

 

 

Вие сте на:   ДомаОпремаСигурносна опремаТранспорт на пари