МакедонскиСрпскиEnglish
 

 

   

Печати PDF

 

Машина за печатење картици - Sunlight K3

 

Sunlight K3
Едностран печатач кој печати персонализирани лични (ID) картички со боја, текст и бар-код на предната страна на картичката. Sunlight K3 отпечатува двојно, на предниот и на задниот дел на персонализираните ID картички, во боја на предната и црно-бело на задната страна.

 

 

 

 

Машина за печатење картици - Combi 1000

Combi 1000  
Флексибилна ембосирка, со високи перформанси при печатење и капацитет од околу 500 картички на час. Опфаќа ембосирање, термичко печатење, внесување на податоци, магнетно и чип енкодирање и нафрлување на боја.

 

 


 

 

Вие сте на:   ДомаОпремаКанцелариска опрема