МакедонскиСрпскиEnglish
 

 

   

Печати PDF

Сервис и одржување  - Бироформ

 Со користење на мрежата на овластени партнери ние сме во состојба да понудиме високо квалитетен сервис. Ние им нудиме на клиентите ориентирани услуги во согласност со нивните потреби.

Со користење на нашиот интерактивен сервис-портал, Вие сте во можност да го следите Вашиот уред и да комуницирате директно со нашите услуги кои вклучуваат:

 

-          бироформ На повик 24 часа / 7 дена во неделата / 365 дена во годината,

 

-          бироформ Сервис на лице место,

 

-          бироформ Одржување,

 

-          бироформ Генерално чистење,

 

-          бироформ Замена на потрошувачки делови,

 

-          бироформ Расчистување на безготовински трансакции,

 

-          бироформ Софтвер за надградби,

 

-         бироформ Пристап до нашиот портал за услуги.

-  

 

 

Вие сте на:   ДомаУслугиСервис и одржување