МакедонскиСрпскиEnglish
 

 

   

Печати PDF

За нас - Бироформ

Бироформ е интернационална компанија која во својата програма ги претставува водечките европски компании во областа на банкарската, поштенската и сигурносната опрема. Постои повеќе од 20 години и егзистира како една од водечките во оваа област.

Показател за успешното работење се и нејзините претставништва во Србија, Хрватска, Словенија, Босна и Херцеговина. Во соработка со најголемите светски производители кои ги застапува и со својот стручен тим од 25 вработени и сопствен сервис, нуди не само опрема туку и целосни решенија за ефикасно, сигурно и современо работење.

Успехот секако зависи од технологијата која компаниите ја поседуваат за надминување на проблемите. За таа цел, Бироформ, во соработка со светски реномираните компании, својата активност ја има насочено во три области на модерното работење нудејќи решенија за континуираност и профитабилност во бизнисот.

 

           Бироформ Превземете PDF портфолио
           Бироформ   Превземете PDF каталог  

 

               Галерија со сертификати
 

 

Нагоре ↑

Вие сте на:   ДомаЗа нас