МакедонскиСрпскиEnglish
 

 

   

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image5 Image6 Image7 Image8 Image9 Image99

Поштенска опрема

Поштанска опрема

Neopost DS-200

Машина за ковертирање и превиткување на документи со можност за меморирање на нелимитирани работни процеси.       >> Прочитај повеќе

Поштанска опрема

Neopost SI-92

Машина за ковертирање на документи, односно вметнување на точен број документи и флаери во коверт, затворање и лепење на истиот. >> Прочитај повеќе

Поштанска опрема

Neopost DS-1200

Дизајниран да работи со максимална брзина и ефикасност до 12.000 коверт на час, оптимизирајќи го целиот процес, од почеток до крај. >> Прочитај повеќе

Поштанска опрема

Neopost DS-1000

Оваа машина е резервирана за услугите на ковертирање за клиентите. Ова решение ќе помогне да се прошири обемот на работа. >> Прочитај повеќе

Поштанска опрема
Neopost IJ-50

Напреден, автоматски процесирачки поштенски систем кој може да го користи секој. Ги комбинира особините од поштенските машини. >> Прочитај повеќе

Поштанска опрема

Neopost IJ-70

Поштенско решение со високи перформанси, едноставна употреба и можност за надградување со зголемување на потребите.  >> Прочитај повеќе

Сигурносна опрема

Скенери за отпечатоци

Dermalog LF10
Биометриските податоци/ознаки стануваат дел од нашиот секојдневен живот. Отпечатоци од прсти и дигитални фотографии се користат денес во пасошите, националните лични карти.
>> Прочитај повеќе

Скенери за отпечатоци

Dermalog F1
FingerBanking е нова биометриска технологија која им помага на банките во обезбедувањето на трансакциите со биометриски податоци и да заштедат време и пари.              
>> Прочитај повеќе

Скенери за отпечатоци

Dermalog LF1
AFIS (Автоматски систем за идентификација на отпечатоци на прсти), може да се користи како криминална апликација за регистрирање на криминалци. >> Прочитај повеќе

Сигурносна опрема

CM Time Tresor
Шалтерски трезор кој овозможува сигурна заштита на готовината во текот на дневното работење.                             
>> Прочитај повеќе

Сигурносна опрема

Куфери
За максимална дискреција и сигурност за курирот при пренос на пари или други вредности. >> Прочитај повеќе

Сигурносна опрема

Дневно-ноќен трезор
Полуавтоматска уплатна благајна со основна функција заштита на сите видови депозити, која им нуди 24-часовна сигурна услуга
. >> Прочитај повеќе

Банкарска опрема

Шалтерски бројачи

Union Century Basic

Mашина за сите валути, брои до 1.600 банкноти во минута, поседува и опрема за детекција на фалсификати.                     >> Прочитај повеќе

Шалтерски бројачи

Union Century Value MC

Mашина за броење на мешани банкноти, со софтвер за македонски денари, надградлива до 5 различни валути.           >> Прочитај повеќе

 

Трезорски бројачи

Laurel  K4/K8

Машина за сортирање и процесирање на банкноти со брзина од 900 банкноти во минута. >> Прочитај повеќе

Бројачи на кованици

Procoin PRC-100
Oвој продукт представува ефективен концепт за процесирање на кованици. Моделот PRC-100 воглавно се користи за броење на кованици или жетони.
>> Прочитај повеќе

Бројачи на кованици

Procoin PROWRAP

Врши врзување на кованици со просечна брзина од 25 / 35 (M / L) ролни во минута. >> Прочитај повеќе

Бројачи на кованици

Procoin PRC-350

Машина која сортира кованици и истите ги брои при што секоја деноминација се одделува во посебна фиока.                  >> Прочитај повеќе

Машини за врзување

Joinpack ES102

Врзувалката овозможува врзување на банкнотите со пластична лента во снопови. >> Прочитај повеќе

Машини за врзување

Joinpack ES103

Врзувалката овозможува врзување на банкнотите со пластична лента во снопови. >> Прочитај повеќе

Процесирање на банкноти

Laurel K4/К8

Машина за сортирање и процесирање на банкноти со брзина од 900 банкноти во минута. >> Прочитај повеќе

Детектори за откривање на фалсификати
Doors 1200 + 1020
Универзалниот детектор на фалсификувани банкноти е дизајниран за детална проверка на точноста на банкноти и други хартии од вредност. >> Прочитај повеќе

Детектори за откривање на фалсификати
Doors 135

Ултравиолетовиот детектор за фалсификувани банкноти е опремен со моќни горни UV зраци. >> Прочитај повеќе

Контакт инфо:

Контакт - Бироформ Македонија

Видео

    Видео презентација - Neopost DS-1200

Контакт


Инфо:

Мапа на веб страната

Мапа на нашата веб страната. 

Вработување

Испрати твое CV и контакт податоци.

Референтна листа

Листа на досегашни и постоечки корисници.

Партнери

Листа на наши партнери.

Настани и промоции

Промоција

Ве молиме погледнете ги нашите производи и доколку сте заинтересирани за некој од производите или пак имате некое прашање, може да не контактирате во наведената контант форма. Ве известуваме дека во тековниот месец имаме акција старо за ново.

 

Настан

Ве молиме погледнете ги нашите производи и доколку сте заинтересирани некој од производите или пак имате некое прашање.